Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че е бил

...
Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че е бил
Коментари Харесай

Цветанов: Бях умишлено изолиран от Борисов от управленските решения в сектор "Вътрешна политика"

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че е бил изолиран от Бойко Борисов по времето, когато е бил във вътрешната комисия, а министър е бил Веселин Вучков с отстраняването на последния.

" Аз бях съзнателно изолиран от управническите решения в бранша от Борисов. От момента на освобождението на Веселин Вучков като министър на вътрешните работи, тогава аз бях във вътрешната комисия и имахме връзка. След освобождението му бях съзнателно изолиран от всевъзможни решения. От Бойко Борисов бяха предлагани еднолични решения на Парламентарната група с последващите назначения на министри на Министерство на вътрешните работи “, сподели Цветанов след въпрос може ли да изясни имало ли е връзка Борисов –Пеевски-Божков.

Той повтори, че е бил отвън ръководството след 2014 година

По думите му не трябва да се подценява информацията от Съединени американски щати обаче, тъй като тя „ стъпва на разбор на обстоятелства и доказателства “:

„ Трябва правораздавателната и правоохранителната система да проработи незабавно Смятам, че може да се случи оперативната работа, другояче ще се усилва недостига на доверие в институциите. “

Относно Илко Желязков, който е махленски от Съединени американски щати като част от мрежата на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски Цветанов уточни, че го познава единствено от Народното събрание, когато е изслушван като номинация на Движение за права и свободи на времето.

Всяка партия оферираше, имаше транспарантно публично разискване и се постановяваше да има консенсус, сподели той сбито.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР