Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов излезе с отворено писмо

...
Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов излезе с отворено писмо
Коментари Харесай

Цветанов призова депутатите от ГЕРБ да отхвърлят бюджета

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов излезе с отворено писмо до някогашните си съпартийци и ги приканва да не одобряват бюджета за идната година.

През последната година Цветанов се пробва да си построи нов облик и това си проличава още повече след основаването на партията му " Републиканци за България ". Въпреки че в продължение на към 14 години беше дясната ръка на Бойко Борисов и основен фактор във властта, в този момент той не пропуща опция да подлага на критика премиера и държавното управление.

В писмото си Цветанов твърди, че в този момент " обстановката е доста по-различна спрямо времето, когато бях ръководител на парламентарната група на партията ".

" Разговарям с някогашни и сегашни членове и симпатизанти на ГЕРБ. Разочарованието измежду тях е очевидно. Едни се усещат изоставени, други предадени, а някои – напряко продадени. Те са единомислещи, че партията е поела по неверен път. На идващите избори ГЕРБ няма да резервира политическия запас, с който разполага сега. Голяма част от вас няма да бъдат определени в идващия парламент. Животът на всеки, несъмнено, е по-дълъг и доста по-голям от парламентарния мандат. Важно е по какъв начин ще живеете по-късно и с какво ще бъдете запомнени, какво завещание ще оставите ", прибавя той.

Според Цветанов депутатите от ГЕРБ са изправени пред избор - дали да изпълнят волята на Борисов като одобряват бюджета и вкарат страната в тежка дългова серпантина, или да бъдат " виновни към своите гласоподаватели " и да отхвърлят плана за бюджет " без значение, че ще ядосате вашия водач ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР