Бившият вратар на Лудогорец и националния отбор на България Владислав

...
Бившият вратар на Лудогорец и националния отбор на България Владислав
Коментари Харесай

Владо Стоянов: Добре е, че Северна Македония е фаворит, това ще свали малко напрежението

Бившият вратар на Лудогорец и националния тим на България Владислав Стоянов приказва пред сътрудниците от " Спортал " преди срещата на " лъвовете " със Северна Македония в Лигата на нациите.

" През мината година се даде успокоение на треньорския щаб и футболистите в националния тим, нямаше цели. Предполагам, че в този момент задачата ще бъде да спечелим тази група в Лига на нациите. Надявам се да съумеят да стартират с победа. Ясен Петров съумя да подмлади от малко малко състава, момчетата имат нужните качества да отлепят ютията, както споделяше господин Любо Пенев. Надявам се от довечера да стартират с успехите и да вървят напред.

В международен мащаб към този момент няма слаби тимове - в България си останахме още да споделяме, че тези са слаби, тези са малко по-силни и така нататък Няма слаби тимове, настрана ние не сме на равнището на Германия, Англия или Италия. Добре е, че Северна Македония е любимец, това ще смъкна малко напрежението. Ако играехме първо с Гибралтар, щеше да се чака, че ще спечелим с 10:0, което постоянно може да ти изиграе неприятна смешка. Уверен съм, че тази вечер ще победим ".
 Неаполитанец ще управлява мача сред България и Грузия
Неаполитанец ще управлява мача сред България и Грузия

Помощници на Фабио Мареска ще бъдат Джовани Бачини и Марко Бресме, а четвърти арбитър е Франческо Фурньо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР