Бившият вратар на Арсенал Дейвид Сиймън изрази своето разочарование от

...
Бившият вратар на Арсенал Дейвид Сиймън изрази своето разочарование от
Коментари Харесай

Дейвид Сиймън: Имаме нужда от 3 класни попълнения

Бившият вратар на Арсенал Дейвид Сиймън изрази своето отчаяние от миналия сезон за „ топчиите “. Те приключиха на осмо място през последната акция, а Сиймън упрекна управлението за слабите резултати.

Според някогашния британски национал клубът се нуждае от 3 в действителност класни имена, с цел да гони още веднъж довеждане докрай в топ 4.

„ Много съм отчаян и наскърбен. Арсенал да бъде осми в класирането, мъчно ми е да го приема. Това е същински неуспех, и в случай че не се вземат нужните ограничения, нещата ще стават още по-зле. Артета е добър управител и заслужава положителни думи. Той не е отговорен, не играе мениджърът на терена, футболистите са тези, които би трябвало да поемат своята отговорност. Ръководството също носи голяма виновност за кошмарния сезон. Те не осигуриха на Микел нито едно класно попълнение или потвърдено име в международния футбол. Да, тимът има капацитет, съставът може да се развие, само че е извънредно време да се разбере, че единствено с млади футболисти не става. Трябват опитни бойци, хора, които са жадни за триумфи и желаят да играят в Шампионската лига. Нуждаем се от незабавна селекция и в действителност 3 огромни звезди. Звезди, които са от международна класа и могат да ни изведат до топ 4. Все още не искам да предвиждам какво ще е бъдещето на клуба. Искам да видя каква ще бъде политиката на шефовете през лятото и тогава мога да кажа своето мнение, само че мощно се надявам, че новият сезон ще е по-успешен за Арсенал “, приключи той

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР