Бившият волейболен национал Методи Ананиев бе гост в днешното издание

...
Бившият волейболен национал Методи Ананиев бе гост в днешното издание
Коментари Харесай

Ананиев: Жалко е, че Сливнишки герой няма да играе в Суперлигата

Бившият волейболен национал Методи Ананиев бе посетител в днешното издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

36-годишният посрещач, който за последно игра за Сливнишки воин (Сливница) в Efbet Супер Волей, разяснява разпадането на отбора воден от Мартин Стоев.

“В Сливница нещата малко се разпаднаха… Хората, които се интересуват от волейбол са разбрали, че тимът няма да го има в Суперлигата. В момента упражнявам с ЦСКА. Всичко останало е супер ”, съобщи Методи Ананиев във волейболното предаване - Block Out.
 Методи Ананиев пред Sportal.bg: Момчетата се стараеха на Световното Методи Ананиев пред Sportal.bg: Момчетата се стараеха на Световното
“Мисля, че множеството ми някогашни съотборници от Сливнишки воин съумяха да си намерят тимове. Тези които щяха да идват, с цел да се занимават за наслаждение - няма да идват повече. Има две момчета, които ще останат във Висшата лига. Останалите няма по какъв начин. Трудно е да се играе без пари ”, добави Мечката.
 Първо в Sportal.bg: Легенда на Левски тренира с ЦСКА Първо в Sportal.bg: Легенда на Левски тренира с ЦСКА
“Жалко за този тим. Миналата година бе добра за Сливнишки воин. Трябваше ни една точица, с цел да влезем в плейофите. Поради това, че тимът е Общински и залата Общинска, нямаше по какъв начин да се продължи. Костадин Стойков се отхвърли. По простата причина, че болежките му станаха повече и пътуваше всеки ден от Правец. Ерик Стоев израстна доста, а през идващия сезон ще играе в Пирин (Разлог). Той е едвам на 18-години и занапред ще има да се развива ”, добави Ананиев.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР