Бившият военен министър Красимир Каракачанов е претърпял голяма визуална трансформация.

...
Бившият военен министър Красимир Каракачанов е претърпял голяма визуална трансформация.
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов с драстична промяна, свали 30 килограма със специална диета

Бившият боен министър Красимир Каракачанов е претърпял огромна образна промяна. В последната година е съумял да смъкна 30 кг, похвали се в ефира на Българска национална телевизия самият той.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация не се е подлагал на хирургически интервенции, с цел да се отърве от непотребното тегло, а показал воля и непримиримост и прецизно спазвал към този момент месеци наред една от най-известните диети в международен мащаб. Каракачанов станал почитател на режима " Зоната “, който извършват и редица други наши звезди.Едни от най-големите ѝ последователи, които първи я разпространяваха у нас, бяха актьорите Марта Вачкова и Владо Пенев. Те също съумяха да смъкват солидно количество килограми с нея. " Зоната “ се води противовъзпалителен режим и е един от най-популярните, прочут по света от повече от 30 години. Целта му е да се лимитират равнищата на токсичните мазнини. В тази диета е значимо придържането към прецизно съответствие от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини при всяко хранене.

Хубавото обаче е, че не се гладува и са разрешени необятен набор от храни, като пиле и пуйка, телешко, свинско, агнешко, риби и морски блага, нискомаслени млечни артикули, ядки, зехтин. Хапват се и много зеленчуци – домати, краставици, карфиол, гъби, броколи, зелен боб, спанак, зеле, аспержи, патладжан, чушки и други А от плодовете се позволяват ябълки, круши, сливи, портокали, ягоди, череши, боровинки, грейпфрут.

58-годишният Каракачанов споделял пред близки, че резултатът не е мигновен, само че колкото повече време се спазвал режимът, толкоз по-впечатляващи ставали резултатите. Най-голямата му мотивация да промени питателните си привички и фигурата си било преди всичко здравето му, само че и двете му прелестни внучета. Първородната му внучка Мая е към този момент на 5 години.

Тя се роди през януари 2019 година Две години по-късно водачът на Вътрешна македонска революционна организация стана дядо за повторно. Малкият левент е кръстен на революционера Гоце Делчев, посветил живота си на освобождението на Македония. Решението и изборът на името бяха на майката Деница и на таткото Никола. Момченцето е записано Георги (Гоце) Делчев, защото семейството на бащата съответствува с тази на войводата от Вътрешна македонска революционна организация.

Припомняме, че дни преди да стане вицепремиер и министър на защитата през 2017 година, водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов сгоди щерка си. А три месеца по-късно, дни преди да отиде на първото си на този пост посещаване в Македония за подписването на историческия контракт сред София и Скопие, я омъжи. Зет му пък е племенник на Сашка Васева. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР