Бившият водач в световната ранглиста по тенис Анди Мъри заяви,

...
Бившият водач в световната ранглиста по тенис Анди Мъри заяви,
Коментари Харесай

Анди Мъри се надява да играе още поне веднъж напълно здрав на Ролан Гарос

Бившият лидер в международната класация по тенис Анди Мъри съобщи, че се надява тази година да може да играе на " Ролан Гарос " изцяло здрав, с цел да покаже още веднъж на какво е кадърен.

35-годишният шотландец доближи до полуфиналите в Париж през 2017 година, само че от този момент е играл единствено един път на най-големия клей шампионат в света поради непрекъснатите контузии, свързани с металната му тазобедрена става.
 Доминик Тийм стартира с победа в Мадрид, а Анди Мъри отпадна Доминик Тийм стартира с победа в Мадрид, а Анди Мъри отпадна
В четвъртък Мъри позволи загуба в два сета от италианеца Андреа Вавасори в първия кръг на шампионата " Мастърс 1000 " в Мадрид, като за пръв път в 13-те си участия в испанската столица не съумя да запише нито една победа. Преди две седмици той загуби в първия кръг и на шампионата в Монте Карло, което породи клюки, че се готви да пропусне идния от 28 май до 11 юни " Ролан Гарос ", с цел да се концентрира върху " Уимбълдън ".

" Няма нищо правилно в тези информации ", сподели шотландецът пред кореспонденти.

" Искам да играя, тъй като не знам дали ще имам друга сходна опция. Докато се усещам здрав и във форма, ще опитам да играя. Разбира се, на " Уимбълдън " имам упоритостта да реализира нещо значимо и да се боря даже и за купата. Знам, че в този момент това не звучи реалистично, само че имам вяра, че е допустимо. Не знам кое е вярното решение, само че " Ролан Гарос " е шампионат от Големия шлем, тъй че ми подхожда концепцията да играя на него ", добави Мъри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР