Бившият вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков говори

...
Бившият вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков говори
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Пожелавам успех на Георги Иванов и новия Изпълком

Бившият вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков приказва пред репортерите след края на Конгреса на централата, след който тя има своя нов президент - Георги Иванов.

Лечков пожела триумф на новото управление отпред с Иванов и беше безапелационен, че е завършил работата си във федерацията с напускането на Борислав Михайлов.

" Беше с напрежение, напълно обикновено. Мисля, че този, който е търсил резултатите, ги е постигнал. Пожелавам триумф на новия президент и на Изпълкома. Няма да бъда част от бъдещото управлението на българския футбол. Както съм казвал и преди, когато Боби Михайлов си тръгне, ще го направя и аз ", стартира някогашният футболист.

" Мисля, че всичко беше задоволително транспарантно. Ако има недоволни, да си кажат. Аз съм уверен, че ще има смяна и дай боже да има резултати. Ако и националния тим покаже по-добри игри, всички ще бъдат удовлетворени ", продължи дългогодишният член на Изпълкома на БФС.

Бившият кмет на Сливен разяснява още и информациите за кандидатурата на Георги Иванов, че е била свързвана с някогашните ръководители на родния футбол, измежду които с изключение на Лечков и Борислав Михайлов беше и Емил Костадинов.

" Георги Иванов си направи акция, имахте опция и вие да се срещнете с него. Делегатите през днешния ден взеха решение да изберат него. Идва времето на младите и им поисквам триумф. Аз ще продължа да споделям това, което виждам. Ще повторя, че в случай че националния тим покаже по-добри игри, то тогава и неговата работа ще бъде по-лека ", показа един от героите от Съединени американски щати 1994.

" Половината делегати си потеглиха, а Изпълкомът е доста значим, тъй като той взима решенията. Пожелавам триумф и нека да намерят вярната посока с страната, с цел да бъде финансиран футбола ", приключи Йордан Лечков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР