Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън не смята, че някога

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън не смята, че някога
Коментари Харесай

Активистка обвини Байдън за нежелана целувка, той отрече неприлично поведение

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън не счита, че в миналото се е държал неподобаващо, откакто активистка го упрекна, че я е целунал на протест през 2014 година, карайки я да се усеща неловко, съобщи Ройтерс.

Байдън акцентира, че през дългогодишното си присъединяване в политически съревнования и в публичния живот се е ръкувал и е прегърнал безчет хора, с цел да изрази обвързаност и поддръжка и да предложи разтуха. " Нито един път, в никакъв случай, не съм считал, че работя неподобаващо ", увери той, само че добави, че е подготвен да изслуша с почитание всички изказвания за противното.

" Никога не съм имал сходно желание ", съобщи Байдън, който не си спомня случая през 2014 година.

Обвиненията бяха отправени онлайн в текст, написан от Луси Флорес, активистка на Демократическата партия, кандидатирала се за вицегубернатор на Невада. Тя съобщи, че на обща демонстрация Байдън е докоснал раменете й и е подушил косата й, с което я предиздвикал да се усеща неловко.

" Може да не си припомням тези моменти по същия метод и може да съм сюрпризиран от това, което слушам. Но ние доживяхме време, когато дамите усещат, че могат и би трябвало да споделят своите прекарвания и мъжете би трябвало да слушат. И аз ще го направя ", гласи декларация на някогашния 76-годишен вицепрезидент на Барак Обама.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР