Бившият вицепрезидент на Еквадор Хорхе Глас е върнат в затвора

...
Бившият вицепрезидент на Еквадор Хорхе Глас е върнат в затвора
Коментари Харесай

Бившият вицепрезидент на Еквадор е върнат в затвора

Бившият вицепрезидент на Еквадор Хорхе Глас е върнат в пандиза в град Гуаякил, откакто беше изписан от болница. Това оповестяват от Ройтерс през днешния ден по данни на организацията за пандизите SNAI.

" В сходство с оценките, осъществени от болничния личен състав, жителят към този момент демонстрира допустими параметри на здравето в естествени граници ", удостовери SNAI в изказване, като увери, че физическата целокупност на Глас ще бъде предпазена.

Тази седмица юристите на Глас показаха паника, че той не е съумял да приказва с правния си екип. Те неведнъж са изявявали предизвестия, че животът на политика може да бъде в заплаха в пандиза.

" Вчера те блокираха влизането ми във военноморската болница, което значи, че хуманните правила, интернационалните и националните закони са били нарушени ", съобщи юристът Едуардо Франко Лоор, като добави, че е подадена молба за освобождението на Глас.

Правителството на Еквадор заяви за доказателства, че Глас е възнамерявал да избяга, само че спомагателна информация не е предоставена досега.

Генералният секретар на Организацията на американските страни Луис Алмагро съобщи на среща през вчерашния ден, че нападението не може да бъде целесъобразно от вътрешните закони: " Да го приемеш значи да изтриеш с един удар най-основен закон. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР