Бившият вицепремиер в служебния кабинет, назначен от Румен Радев през

...
Бившият вицепремиер в служебния кабинет, назначен от Румен Радев през
Коментари Харесай

Деница Златева е новият директор на "Булгаргаз"

Бившият вицепремиер в служебния кабинет, назначен от Румен Радев през 2017 година Деница Златева, е назначена за шеф на " Булгаргаз ". Сменени са и четирима от досегашните петима членове на борда на шефовете на държавната компания.

Освобождават се изпълнителният шеф Людмил Йоцов и членовете на борда Анжела Славова, Антон Адамов и Стефан Войнов. Председателят му Иван Топчийски резервира поста си. В борда влизат Димитър Спасов, Татяна Петрова-Бояджиева и Веселин Синабов. Не са ясни претекстовете за промяната.

Деница Златева е родена през 1975 година и беше вицепремиер по европредседателството в първия длъжностен кабинет на Румен Радев с министър председател Огнян Герджиков. През 2008 - 2009 година е шеф кабинета на заместител министър-председателя по въпросите на еврофондовете Меглена Плугчиева. От 2009 до 2013 година е народен представител в европейския парламент, а по-късно става народен представител в 42-ото Народно заседание от Българска социалистическа партия. От 27 януари 2017 година е длъжностен заместител министър-председател, отговарящ за подготовката на българското председателство на Европейски Съюз.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР