Бившият вече вратар на Черно море Благой Макенджиев все още

...
Бившият вече вратар на Черно море Благой Макенджиев все още
Коментари Харесай

Макенджиев: Изкарах добри години в Черно море

Бившият към този момент вратар на Черно море Благой Макенджиев към момента няма изясненост къде ще продължи своята кариера. Стражът благодари на към този момент някогашните си работодатели от Варна, като показа, че е изкарал положителни години на " Тича ".

" Все още нямам изясненост къде ще продължа кариерата си, очаквам шампионата да свърши. Евентуално тези дни ще стартира да мисля по въпроса. Така решиха треньорите, че нямат потребност от мен и пожелаха да се разделим. Аз не съм имал желание да напущам. Пак споделям, по този начин решиха треньорите. Аз се съгласявам с тяхното решение. Това са естествени неща във футбола ".

" Изкарах положителни години в Черно море. Нямах никакъв проблем. Мирно и добродушно стана всичко. Засега никой не ме е търсил, с цел да мога да разясня разновидности за себе си. Ако някой го направи, ща мислим, ще приказваме. Живот и здраве моето предпочитание е, в случай че може, да изляза някъде на открито. Но нещата не зависят единствено от мен. Засега няма нищо съответно. Тепърва ще има развиване ", показа националът, пред сътрудниците от " Тема Спорт ".

 Дани Кики: Дойдох в Черно море поради Илиан Илиев
Дани Кики: Дойдох в Черно море поради Илиан Илиев

" С капитан като Георги Илиев, който е отличен като човек, всичко е наред "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР