Бившият вътрешен министър и депутат от ГЕРБ Младен Маринов коментира

...
Бившият вътрешен министър и депутат от ГЕРБ Младен Маринов коментира
Коментари Харесай

Маринов за Шенген: Рашков удобно се крие

Бившият вътрешен министър и народен представител от ГЕРБ Младен Маринов разяснява наложеното несъгласие от страна на Нидерландия страната ни да влезе в Шенген. Днес депутатът от Политическа партия Даниел Лорер съобщи, че връщането на хартиената бюлетина е причина България да не бъде призната в Шенген. В изострен коментар Младен Маринов напомня, че ГЕРБ са оставили нулев напън на границата ни, а тези, които унищожиха Министерство на вътрешните работи и разградиха българската граница са саложили бомбата „ Шенген “, в този момент се пробват да се измъкнат.

Ето какво написа по тематиката Младен Маринов:

Брутална безочливост и политическо безсрамие! Тези, които унищожиха Министерство на вътрешните работи, разградиха българската граница и заложиха бомбата „ Шенген “, в този момент се пробват да се измъкнат с откровени нелепости и груби политически неистини - хартиената бюлетина ни била спряла за Шенген!?

Не, спря ни ръководството на Просто Подмяната и на лицето Бойко Рашков в Министерство на вътрешните работи! Преди съвсем 2 години го предупредихме, че се задава извънредно тежък проблем с противозаконната миграция. Предупредихме го да не подценява казуса и да предприеме съответните управнически ограничения, с цел да продължи надеждната отбрана на границата. Обяснихме му, че нулевият миграционен напън не е даденост, а за това достижение са работили доста министри и основни секретари на Министерство на вътрешните работи. Вземали са се верните управнически решения, с цел да бъде страната ни на прага на Шенген. Европейските водачи идваха у нас, с цел да видят по какъв начин се охранява външната граница на Европейския съюз. Търсеха експертното мнение на България по какъв начин да се усъвършенства граничния надзор в цяла Европа.

Днес, за жалост, обстановката е радикално друга. Нидерландия ни блокира за Шенген, а като претекст употребява неналичието на надеждна отбрана на границата ни и мигрантската вълна, която залива Европейски Съюз през България. Нидерландският министър председател Рюте даже си разреши да приказва за цена за нелегално прекосяване на българската граница.

А лицето Рашков комфортно се крие, до момента в който съратниците му от Просто Подмяната се упражняват в говоренето на откровени нелепости.

Не Ви ли е позор, бе, хора?!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР