Бившият вътрешен министър Богомил Бонев обяснява в публикация в своя

...
Бившият вътрешен министър Богомил Бонев обяснява в публикация в своя
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Защо „героят от Костинброд – Желязков, и другият герой от Росенец – Ивай Ломирчев“ се крият в Киев

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев изяснява в обява в своя акаунт във Facebook за какво „ героят от Костинброд – Желязков, и другият воин от Росенец – Ивай Ломирчев “ би трябвало да се крият в Киев след оповестената въздушна паника.

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

Българската делегация в Киев, отпред с героят от Костинброд – Желязков, и другият воин от Росенец – Ивай Ломирчев, попаднали на въздушна паника и се скрили. И с цялостно право. Кривите украински Противовъздушна отбрана ракетчици като нищо ще ги уцелят. Пак са съумели да си праснат една ракетка в личните жилища.
Богомил Бонев обяснява…

 

Както по-рано заяви SafeNews, българската делегация, отпред с ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, се е скрила в бомбоубежище.

Над града вият сирени за въздушна паника. Сигналът е подаден рано тази заран, а делегацията ни незабавно е тръгнала към скривалището.

„ Системите за противовъздушна защита на Украйна участваха в отразяването на съветска ракетна офанзива против украинската столица “. Това заяви кметът на Виталий Кличко.

Украинските военновъздушните сили предизвестиха в Телеграм за заплаха от съветски ракетни удари

В цяла Украйна беше оповестена паника за заплаха от въздушна офанзива

Българска делегация, водена от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, е на посещаване в Украйна. По покана на ръководителя на Върховната рада на Украйна Руслан Стефанчук.

В състава й са ръководителят на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО Даниел Митов, ръководителят на българската делегация в Парламентарната асамблея на Организацията за сигурност и съдействие в Европа Станислав Анастасов и ръководителят на Групата за другарство с Украйна Ивайло Мирчев.

„ Вярвам, че всички сюжети са създадени, тъй че няма да има заплаха за ръководителя на Народното събрание “, разяснява националният представител от ГЕРБ Деница Сачева пред bTV.

 

Още Коментари четете в рубриката със същото име

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР