Бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира ситуацията в Украйна: „Не е

...
Бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира ситуацията в Украйна:
„Не е
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Украинците първи атакуваха със 150- хилядна армия 


Бившият вътрешен министър Богомил Бонев разяснява обстановката в Украйна:

„Не е имало такава война.

През 1999 година НАТО бомбардира Югославия поради геноцид на режима към личния му народ.

Бомбардира Балград и други обитаеми места. Разрушени са лечебни заведения, има доста цивилни жертви, има обеднен уран в боепрпипасите. Бомбардира се цивилно население.

Сега в Украйна тече военна интервенция по същите аргументи – поради геноцид към личното население. Цивилно население не се нападна, с изключение на от украинската войска, националистите и рецидивистите, на които Зеленски раздаде безконтролно огнестрелно оръжие.

Военнопленниците не се затварят в лагери, хранят ги, обличат ги, дават им здравна помощ, в това число проби против Ковид. После подписват декларация, че няма да водят война повече и ги пускат да се приберат при фамилиите. Странен агресор се оказа този Путин.

===

Имам другари тук, които се имат за осведомени по всички тематики. Пътували са по целия свят. И не престават да настояват, че Путин е нападнал Украйна без мотив.

Това, което не знаят: В сряда – 23 февруари вечерта – украинска войска в състав от 150 хиляди души нападна ЛНР и ДНР. С танкове и тежка техника. Същата нощ – 24 февруари сутринта – съветската войска влиза, с цел да отбрани двете републики.

Затова, скъпи другари и интернационалните капитани на кораби, се приказва за контранастъпление на милициите на ЛНР и ДНР с огневата поддръжка на съветските въоръжени сили.

Толкова по ограмотяването.

А в отговор на въпроса какво търси НАТО с бази в Украйна, тези симпатични мои другари дават за образец Калининград.

А за какво не дадете за образец вероятно разполагане на съветски военни бази по границата с Мексико. Как ще реагират в Съединени американски щати?

Че те дори от ракети в Куба се изпускат в памперсите.“

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР