Бившият варненски депутат Кирил Симеонов, който в миналото се прочу

...
Бившият варненски депутат Кирил Симеонов, който в миналото се прочу
Коментари Харесай

Кирил Симеонов намекна, че бившият кмет на Варна взима дрога! Самият той показа тест

Бившият варненски народен представител Кирил Симеонов, който в предишното се прочу и с присъединяване в Биг Брадър, си направи тест за опиати и го разгласява във Facebook. Така той затвори устата на някогашния кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних.

Тестът демонстрира, че в тялото на Симеонов дрога няма. 

Ето какво написа по този мотив някогашният депутат, който бе измежду водещите поддръжници на новия кмет на Морската столица - Благомир Коцев:

Крадецът вика дръжте крадеца. След като в петък вечер някогашният кмет, който не може още да одобри, че е изгубил, прибегна до долна клевета, подстрекателство и проведена режисура за да ме дискредитира, обявявам формален тест, който си направих броени часове след " предизвикването " на Портних.

Господин Портних, обсесията ви по мен няма край, не съм вярвал, че ще достигнете такова дъно - и откакто цяла Варна знае какво приказват злите езици, вие ще си извършите ли тест също?

Най-хубавото за нашия обичан град е, че вие в никакъв случай повече няма да сте кмет на Варна, както и ви споделих персонално тъкмо преди една година.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР