Бившият управител на Пирин - Атанас Дафинов съди клуба. Това

...
Бившият управител на Пирин - Атанас Дафинов съди клуба. Това
Коментари Харесай

Бившият управител на Пирин застрашава лиценза на орлетата

Бившият шеф на Пирин - Атанас Дафинов съди клуба. Това прави и легендата на орлетата Николай Петрунов. Двамата, както и две служителки на Пирин, са подали иск и до Лицензионната комисия към БФС. И са заплашили, че в случай че не си получат парите, то клубът не трябва да получава професионален лиценз за идната акция.

От жалбата излиза наяве, че Дафинов е прибирал месечно малко повече от 2800 лв., Петрунов се е разписвал против 2 бона плюс премиални за победи - по хиляда лв. за всяка, написа struma.bg. Общият размер на желае на четиримата е 26 000 лeвa.

Дафинов написа до БФС, че към сегашния миг Пирин му дължи следните суми: " 5670.24 лв. за неизплатени хонорари за месец октомври 2023 година и месец ноември 2023 година и 5799.11 лева за неизплатено обезщетение за неуреден отпуск за 45 работни дни като шеф по контракта. На Николай Борисов Петрунов, който и все още заема длъжността механически шеф, клубът дължи 4000 лева за неизплатени чисти трудови хонорари за месеците октомври и ноември 2023 година и 7200 лева от неизплатени 9 награди по вътрешния устав на клуба за реализирани спортни резултати в публични изяви на представителния мъжки тим ", написа в писмото до БФС на Дафинов.
 Капитанът на Пирин откри лична академия
Капитанът на Пирин откри лична академия

Ще търси млади таланти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР