Бившият участник в Сървайвър Филип Буков реагира много остро срещу

...
Бившият участник в Сървайвър Филип Буков реагира много остро срещу
Коментари Харесай

Филип Буков срази Татяна с ядосан коментар

Бившият участник в " Сървайвър " Филип Буков реагира доста остро против скорошна постъпка на фолкпевицата Татяна, която още е в рисковото риалити и се бори да оцелее с нокти и зъби.

Актьорът се отврати от държанието на изпълнителката, откакто тя разпредели оскъдната храна на участниците по свое убеждение и сипа най-голяма дажба на футболиста Благо Георгиев, с който е в една коалиция.

" Да реши по своя преценка на кого да даде повече ориз е неприемливо, непочтено и грозно! Всички би трябвало да имат еднообразно количество ", отсече Филип, който бе апетитен за сигурен любимец преди да се появи здравословния му проблем, който го извади наложително от шоуто.

Актьорът напомни, че до момента в който той е бил в племето на известните, дамите са отстъпвали част от храната си на мъжете, тъй като представителите на мощния пол са взели участие интензивно във физическите тествания и са имали потребност от повече сила. Решението им обаче е било непринудено и никоя не си е разрешавала да ощети един състезател за сметка на различен, написа " Блиц ".

Буков не скри също, че негов любимец за успеха в " Сървайвър " е спортистът Иван Булкин. " Много го одобрявам и се надявам да завоюва. Той е непретенциозно момче, което не споделя какво може, а го демонстрира ", изясни артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР