Бившият треньор на редица отбори от българския футболен елит Стойчо

...
Бившият треньор на редица отбори от българския футболен елит Стойчо
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Надявам се Георги Иванов да не е копие на Борислав Михайклов

Бившият треньор на редица тимове от българския футболен хайлайф Стойчо Стоев изрази вяра, че ще види смяна в новото управление на Българския футболен съюз (БФС).

Разградчанинът разяснява избирането на Георги Иванов за президент на футболната централа.

" Съмнявам се, че свадите в българския футбол ще свършат. Георги Иванов несъмнено има съперници, които не го харесват и ще се опитат да му пречат. Надявам се, че Георги Иванов няма да е копие на Борислав Михайклов. Той е от остарялото статукво и се явява като сянка на остарялото управление. Това ще поражда подозрение у хората ", съобщи той в изявление за предаването " Панорама.

Според него развиването на детско-юношеския футбол би трябвало да е измежду целите на новото управление.

" Има няколко належащи цели. Сред тях е усъвършенстване на инфраструктурата, която е под всякаква рецензия. Това ще стане в разговор с страната и ММС, тъй като няма богати хора, които да си го разрешат. Трудно ще се върнат старите времена. Тогава децата нямаха многообразен интерес. Развитието на детско-юношеския футбол се предъвква от 30 години. Може би корупцията не е най-големият проблем, а развиването на децата и работата в школите. Трябва качествени експерти да работят с децата ", добави той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР