Бившият треньор на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов

...
Бившият треньор на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов
Коментари Харесай

Пламен Константинов разкри защо вече не е треньор на националния отбор

Бившият треньор на мъжкия народен тим по волейбол Пламен Константинов разкри за какво към този момент не е треньор на националите. Той съобщи, че от федерацията са му сложили изискване, което е нямало по какъв начин да одобри. 
Прочетете още
Федерацията е поискала Константинов да напусне поста си на треньор в съветския Локомотив (Новосибирск) и да бъде треньор единствено на националите. 

Ето какво съобщи Пламен Константинов:

“Аз отговорих, че не желая да изоставя тази система, която ние създадохме Новосибирск, в която вложих доста хрумвания, труд и сърце. С националния тим на България не ни доближи една победа, с цел да се класираме за Олимпийските игри в Париж 2024. Аз направих всичко, каквото мога - дано, който може да направи повече. Сега националния тим на България оглави прелестния италиански експерт Джанлоренцо Бленджини, и в това предопределение има логичност. В края на краищата, аз не съумях да реализира резултатите, на които всички в България се надяваха. Не чакаха, а точно се надяваха ”, съобщи Пламен Константинов в изявление за “Российская газета ”.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР