Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си за

...
Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Дерменджиев: Лудогорец отново ще покаже класа, привличането на Спас Делев не ме изненада

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев показа упованията си за представянето на отбора напролет и селекцията на “орлите ”. Той счита, че новият ментор на разградчани Анте Шимунджа ще успее отпред на тима. Ето какво сподели Дерменджиев пред “Тема спорт ”:
 Засилен интерес от Франция към бранител на Лудогорец Засилен интерес от Франция към бранител на Лудогорец
„ В този интервал от годината малко по-трудно се прави селекция. Виждате, че ЦСКА и Левски към този момент притеглят нови футболисти. Това естествено се прави, с цел да подобрят играта си. По този метод стоят нещата и при Лудогорец. Не можем да приказваме за никакво забавяне при тях, тъй като има още доста време до началото на шампионата. Привличането на Спас Делев по никакъв метод не ме изненада. В Разград вършат селекцията си на база на това, което им е належащо, и по тази причина той е притеглен при “орлите ”, съобщи треньорът.

Той приказва и за привличането на Шимунджа:

“Да се надяваме, че ще извърши поставените му задания и тимът да победи с купата и Купата на България. Предварително не мога да кажа дали ще реализира триумфи, само че нека да се случат.

Не можем да приказваме за спад във формата единствено в Лудогорец, тъй като във всеки тим може да има приливи и отливи. Важното е по какъв начин ще създадат анализите си и за в бъдеще какво ще създадат. Дори с този спад, който го има в играта им, са на първото място. Има доста време до края на шампионата и мисля, че разградчани ще поправят играта си. Отново ще покажат класа “, сподели някогашният селекционер на България.

„ Изравняването на силите в шампионата не е доста добре, тъй като не значи, че има усъвършенстване “, съобщи Дерменджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР