Бившият треньор на Левски, ЦСКА и Литекс е претърпял първо

...
Бившият треньор на Левски, ЦСКА и Литекс е претърпял първо
Коментари Харесай

Люпко Петрович е в тежко състояние след катастрофата в Сърбия

Бившият треньор на Левски, ЦСКА и Литекс е претърпял първо лек, а по-късно и по-тежък удар. Специалистът, извел Цървена звезда до КЕШ през 1991 година, влезе в насрещното и удари странично автомобила на 63-годишния Желко Ковачевич. Инцидентът стана на новия обходен път на Белград, който е част от Е-75 в региона на тунел " Бели поток " в посока Орловац.

Люпко бе откаран в " Бърза помощ " поради леки контузии, само че ситуацията му се е влошило.

" Сега е в профилираната болница " Свети Сава ". Не е можел да приказва, опитал се е да каже нещо през нощта, само че е бил доста несъответстващ. Сега е в интензивното и най-хубавите лекари в Сърбия се грижат за него ", твърди източник на медията.
" Въобще не става въпрос за надменно шофиране, както някои писаха. Люпко е на 76 години, не обича да кара бързо. Възможно е да е получил лек удар и поради този проблем да е направил неверен завой. Най-важното е, че няма жертви при злополуката ", твърди източникът.

Дългогодишният другар на Петрович - Милован Джорич, е в меланхолия поради тежкото положение на Петрович. " Обадих му се незабавно, когато се появи информация, само че той не ми отговори. По-късно разбрах детайлности... Съжалявам, че не може да приказва, че аз не мога да чуя гласа му. Надявам се да се оправи ", сподели малко Джорич.

Петрович е бил в Аранджеловац в четвъртък и на прибиране в Белград е аварирал. След три дни е трябвало да пътува за Бангладеш, където да стартира работа като треньор на националния тим.

" Беше в въодушевление и искаше да се възползва от един прекрасен ден, с цел да си почине с другари в Аранджеловац. Сега остава да се надяваме, че ще се възвърне изцяло ", сподели още приятелят на Люпко.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР