Бившият треньор на Левски и настоящ на турския Гьозтепе -

...
Бившият треньор на Левски и настоящ на турския Гьозтепе -
Коментари Харесай

Стоилов: Стадионът на Ботев е правен като в час по трудово обучение

Бившият треньор на Левски и сегашен на турския Гьозтепе - Станимир Стоилов, съобщи пред " Мач Телеграф ", че, в случай че Лудогорец осъществя последните си проекти за стадион " Хювефарма Арена ", това ще бъде единственият стадион в България, които наподобява на обикновено европейско оборудване.

" Не може в Турция да има градове най-малко с два стадиона, има и такива с три, а в България да няма 7-8 нови стадиона. Това е закононарушение! Стадионът на Ботев е изработен като по трудово образование. Стадионът е демодирал. Стадионът е хубав, веселя му се, само че е изработен по демодиран модел. Бе планиран по моя време и приличаше доста на този на Спарта Прага, само че ние го побългарихме, с цел да излезе по-евтино.

На Локомотив същата работа. Ще вършим игрища, които е имало в Англия преди 50 години. Ако Лудогорец си осъществя последните проекти за стадиона, той ще бъде единственият, който наподобява на обикновено европейско оборудване. Всичко друго е тотално демоде. Ние дори новите игрища ги вършим демодирани, а всички се вършат, че не го виждаме. После се чудим за какво не ни доближават критериите.

Аз ще съм най-щастливият човек, в случай че Левски успее да направи нов стадион. Отдавна съм споделил, че след изчистването на дълга към Национална агенция за приходите това би трябвало да бъде цел №1 пред Левски.

Без стадион нямаш бъдеще. Говоря за европейски стадион, който считам, че Левски ще построи. Дали в този момент или след години, това ще стане. Няма накъде.

ЦСКА щом събориха стадиона, считам, че ще създадат новия ", показа Стоилов.
 Мъри Стоилов за настоящето управление на Левски: Приключих с тях!
Мъри Стоилов за настоящето управление на Левски: Приключих с тях!

" Нямам мотив да се слушам със Сираков и Боримиров, нямаме общи пътища "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР