Бившият треньор на и и настоящ на Монтана - Антони

...
Бившият треньор на и и настоящ на Монтана - Антони
Коментари Харесай

Бивш треньор на Левски и Лудогорец: Стоилов няма свободата да избира и да прави отбор

Бившият треньор на и и сегашен на Монтана - Антони Здравков, даде изявление пред " Sportal ", в което похвали почитателите на " сините " за напъните им да спасят финансово закъсалия си клуб и изрази мнение, че поради неуредиците Станимир Стоилов няма цялостната независимост да избира играчи и да гради тим:
" Левски наподобява много по-стабилизиран финансово от това, което беше предходната година. Ако не бяха почитателите, клубът щеше да разгласи банкрут, те направиха нещо неповторимо! Продължават да го вършат, от последния мач в Левски са влезнали пари от продажбата на 20 000 виртуални билети, това е неповторимо за България ".
* През вчерашния ден " сините " сложиха нова огромна цел пред своите почитатели -
" Мъри Стоилов го познавам доста добре, знам какви са вижданията му за футбола. Опитва се да наложи концепциите си в Левски. Да, с не толкоз високоплатени футболисти, само че парите не всеки път значат класа. Смятам, че Левски ще наподобява по друг метод ", съобщи Здравков и добави:
" Заради финансовата рамка обаче, Мъри няма да има свободата да избира и да прави тим, само че той направи нещо почтено - влезе там, където доста други хора не желаеха. Там, където пари! ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР