Бившият треньор на Барселона и националния отбор на Испания Луис

...
Бившият треньор на Барселона и националния отбор на Испания Луис
Коментари Харесай

Луис Енрике пристигна в Лондон за преговори с Челси

Бившият треньор на Барселона и националния тим на Испания Луис Енрике дойде в Лондон, с цел да стартира договаряния с управлението на Челси за мениджърския пост в клуб. В края на предходната седмица " сините " се разделиха с наставника Греъм Потър след поредицата слаби резултати във Висшата лига, които оставиха отбора във втората половина на класирането.

Енрике е спряган за един от любимците за свободната позиция, като той към този момент води диалози със притежателя Тод Боули. Според информацията на Скай Спортс американският предприемач има още доста разновидности пред себе си, като е набелязал седем имена за поста. Сред тях е и някогашният треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман, който е другият любимец. Нагелсман е мечтан и от Тотнъм, които също неотдавна се разделиха с Антонио Конте.

52-годишният Енрике е без работа, откакто се раздели с Испания след края на Мондиал 2022 в края на предходната година. През сезон 2014/15 той завоюва требъл отпред на Барселона, а в кариерата си е водил още Рома и Селта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР