Бившият треньор на Барселона – Ернесто Валверде, бе гост в

...
Бившият треньор на Барселона – Ернесто Валверде, бе гост в
Коментари Харесай

Валверде за отношенията му с Меси: По-добре е хората да не знаят истината

Бившият треньор на Барселона – Ернесто Валверде, бе посетител в предаване по испанския канал ETB, където приказва за престоя си в каталунския клуб и връзката с футболистите. Валверде също по този начин приказва и за Лионел Меси и напускането му на „ лос кулес”.

Някогашният ментор на Атлетик Билбао, Валенсия и Барса е без работа, откакто напусна „ блаугранас”, „ Когато от Барса ми се обадиха, нямаше по какъв начин да откажа. Видях страхотна опция и опит, който не бих натрупал на никое място другаде”, разяснява Валверде престоя си на „ Камп Ноу”.

57-годишният Валверде приказва и за връзките му с Лионел Меси в този стадий. Испанецът към този момент призна в друго изявление, че да тренираш Меси е елементарно, и че това не може да се съпостави с нищо друго, само че въпреки всичко загатна и за други неща.

„ Проблеми с Меси? Тези неща не могат да се споделят, защото са част от мистерията. Това е хубавото на футбола. По-добре хората да не знаят какви сме и да мислят, че знаят всичко. По-добре е да не знаят истината”, разяснява енигматично Валверде.

Запитан каква е опцията да го забележим скоро още веднъж край тъчлинията, Валверде беше явен: „ Разбира се. Искам да опитвам нещо друго, което да ме подтиква и стимулира. Имах потребност от отмора и да попътувам, само че с пандемията… не съм сигурен какво следва за мен”, сподели още Валверде.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР