Бившият треньор на Арда Стойчо Стоев се завръща начело на

...
Бившият треньор на Арда Стойчо Стоев се завръща начело на
Коментари Харесай

"Лудогорец" обяви треньорската смяна

Бившият треньор на " Арда " Стойчо Стоев се завръща отпред на " Лудогорец ". Това оповестиха публично от клуба от Разград.

По-рано през днешния ден (6 март) експертът се раздели с втородивизионния отбор от Кърджали, с цел да поеме за повторно 7-кратните първенци на България.

До в този момент треньор на " Лудогорец " беше Антони Здравков, само че след неубедително показване от началото на годината - 2 равенства, загуба и единствено 1 победа, той беше освободен. Специалистът ще остане в щаба на отбора, оповестиха " орлите ".
Стойчо Стоев е новият треньор на " Лудогорец " Той напуща "Арда " Кърджали
За Стоев това ще бъде втори интервал отпред на " Лудогорец ". По време на първия си престой в Разград през сезон 2013/2014 година Стоев стана първенец и завоюва Купата и Суперкупата след победи над " Ботев " Пловдив. През лятото на 2013 година тимът влезе за пръв път в историята си в групите на Лига Европа, където реализира пет победи и едно тъждество в конкуренцията на ПСВ Айндховен, " Черноморец " Одеса и " Динамо " Загреб.

Впоследствие воденият от Стоев отбор в профил " Лацио " на 1/16-финалите в същия шампионат и отпадна на 1/8-финалите от " Валенсия ".

След 66 мача, в които реализира 42 победи, 15 равни, 9 загуби, Стоев беше сменен от своя асистент Георги Дерменджиев.

Той ще бъде показан публично на следващия ден (7 март), като се чака да дебютира наново отпред на " Лудогорец " в неделя (10 март) против някогашния си отбор " Левски ", който сега е воден от Дерменджиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР