Бившият топрефер на България Атанас Узунов бе категоричен, че дузпа

...
Бившият топрефер на България Атанас Узунов бе категоричен, че дузпа
Коментари Харесай

Атанас Узунов: Дузпа за Англия нямаше!

Бившият топрефер на България Атанас Узунов бе безапелационен, че дузпа за Англия срешу Дания не е имало. Както е известно, холандският арбитър Дани Макели взриви футболния свят като уточни бялата точка за театрално рухване вид " лястовичка " на Рахим Стърлинг, след което Хари Кейн с добавка вкара победния гол за Тритела и ги изпрати на финала на Евро 2020.

" Дузпа изрично нямаше. Нямаше и никакво прикосновение сред нападателя и футболиста на Дания. Не мога да си обясня за какво влиятелен рефер като Макели се хвана толкоз елементарно на симулацията на Стърлинг. Той безусловно уверено уточни бялата точка и нито за момент не се усъмни в отсъждането. Видях, че се съветва с сътрудниците си от ВАР. Нямам визия какво са му споделили, само че съгласно мен беше огромна неточност, че той самичък не отиде до екрана да се убеди за обстановката. Това беше безусловно наложително като се има поради, че мачът беше в продължение и едно такова решение предопределя крайния излаз. Само той си знае за какво постъпи по този начин.

Дискутирано беше и съществуването на втора топка на терена по време на офанзивата с отсъдената дузпа. За мен това не е неточност, защото тя не въздейства на играта ", разяснява пред " Марица " Узунов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР