Бившият топмодел Елина Кешишева и актьорът Владимир Карамазов жънат световни

...
Бившият топмодел Елина Кешишева и актьорът Владимир Карамазов жънат световни
Коментари Харесай

Български пробив: Владо Карамазов снима за „Вог”, Елина Кешишева - за „Диор”

Бившият топмодел Елина Кешишева и артистът Владимир Карамазов жънат международни триумфи в амплоато си на фотографи, видя dir.bg. Голямата обич на Камен Воденичаров снима новата " от котюр " сбирка на Кристиан Диор, а два фрагмента на звездата на Народния спектакъл попаднаха в влиятелното издание " Вог ".

" Хубаво е VOGUE да ти разгласяват кадър! Че и два!! ", похвали се в обществените мрежи Владо Карамазов и сподели фотосите, впечатлили елитното списание.

Актьорът все по-често застава зад обектива, а фрагментите му биват високо оценени както от фенове на фотографията, по този начин и от най-големите профилирани уеб сайтове и издания.

В последните месеци той обикаля България и запечатва в неповторими фрагменти хубостите, природата и хората й.

Камен Воденичаров пък се зарадва на следващия огромен триумф на незабравимата си муза Елина: " Елина Кешишева показа своите фотографии за новата сбирка на Кристиан Диор-haute couture - висша мода - пролет -лято 2021.Те са включени в акцията на известната марка. Родните медии оповестиха за седмицата в Париж, само че пропуснаха да отразят, че в това събитие на международната мода има българско присъединяване! Ако не се препечатва един от различен и най-вече от ТАСС, а се чете повече, би могло да се забележи, че в формалното събщение на Диор има и следното изречение: One of our favorite accessories is a jeweled headband resembling a crown that " s worn in a majority of the accompanying Christian Dior Haute Couture SS21 lookbook photographs, shot by Bulgarian photographer Elina Kechicheva... Ако не е джипката на Бойко или пръста на Валерката вас, благи сътрудници, другите неща в живота и по света не ви вълнуват изключително... За нас, хората с мисъл и възприятие, обаче има значение! Скъпа, Елина, цялата идея с Таро картите е впечатляваща, късия филм на Матео Гароне е страховит, а твоите снимки са вълшебен и вълнуващи! Гордеем се с теб! ", написа във Facebook Камен Воденичаров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР