Бившият топ рефер на Англия Марк Клатънбърг призна, че е

...
Бившият топ рефер на Англия Марк Клатънбърг призна, че е
Коментари Харесай

Английски рефер: Стисках палци страната ми да отпадне от Евро 2016

Бившият топ рефер на Англия Марк Клатънбърг призна, че е стискал палци неговата страна да отпадне рано на Евро 2016, с цел да има късмет да управлява финалния дуел за шампионата. " Трите лъва " бяха отстранени още на осминафиналната фаза след шокиращо проваляне от Исландия, след което желанието на Клатънбърг се сбъдна и той бе основен арбитър на финала сред Португалия и Франция.

" Аз съм огромен почитател на Англия и ще бъде прелестно да поддържам тима в този момент, откакто през 2016 желаех да отпаднат и освободят пътя ми. Всеки рефер, без значение от коя страна е, ще излъже, в случай че твърди противното. Всички ние сме там с упоритостта да ръководим някой от полуфиналите или финала “, признава Калтънбърг.

Другата заплаха за него по време на Евро 2016 е идвала от страна на тима на Уелс, който се показа превъзходно и стигна до полуфинала.

" За Уелс бе ужасно, че стигнаха до полуфинала, само че в случай че бяха отишли на финала, това щеше да постави завършек на фантазията ми. Затова съвсем се разплаках, когато Уелс победи Белгия на четвъртфиналите “, прибавя Клатънбърг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР