Бившият тенисист Патрик Макенроу разказа за битката си с коронавируса,

...
Бившият тенисист Патрик Макенроу разказа за битката си с коронавируса,
Коментари Харесай

Патрик Макенроу за битката с коронавируса

Бившият тенисист Патрик Макенроу описа за борбата си с ковид, откакто даде позитивен тест. Бившият капитан на Съединени американски щати за " Купа Дейвис " и по-малък брат на легендата Джон Макенроу е усетил признаците на COVID-19 преди към две седмици и половина. 53-годишният някогашен първенец на " Ролан Гарос " на двойки (1989) показа пред Sky Sports, че прекарва интервала на карантина в мазето си.

" Чувствах се по-отпаднал от нормалното, имах болки. Мислех, че е тъй като започнах да търча по-често, тъй като в Ню Йорк започнаха да затварят обекти, в това число нашата Макенроу тенис академия. Усещах по-голям стрес, също както доста от хората по света, два-три дни не се усещах на 100% ", споделя Макенроу.

" Помня, че беше събота, завърших с вечерята и споделих на брачната половинка ми: " знаеш ли, в действителност не се усещам добре, мисля, че би трябвало да премерим температурата ми ". Имах малко над 38 градуса, което е тъкмо в рамките, в които попада и температурата на множеството наранени.  Патрик Макенроу е инфектиран с ковид За благополучие имаме мазе вкъщи, което има и лична баня, тъй че се настаних там. И по този начин към този момент близо три седмици. За благополучие признаците ми по този начин и не станаха доста тежки, имах тресчица няколко дни, диария, болки. Помня, че първите няколко нощи не спах добре ", продължава описа си Патрик Макенроу, добавяйки, че е съумял да си направи тест седмица по-късно и след 24 часа е бил явен резултатът - позитивен.

Макенроу признава, че е бил сюрпризиран от позитивния тест, само че следва всички правила за обществено разграничаване и към момента се намира в самоизолация, тъй като е мъчно да си направи нов тест, с цел да потвърди, че е излекуван. Братът на Джон Макенроу уточни и грижите на брачната половинка му, която назовава " невероятна ", а трите им деца също се оправят добре като са почнали онлайн образование преди близо три седмици.

" Опитвам се да вървя доста, извозвам време с кучето си - йоркширски териер. Другото, което върша е да работя върху подкаст. Имах подкаст машина, която стоеше в мазето ми и я изкарах от кутията преди две седмици ", приключва Патрик Макенроу, като насочва признателност към медицинските лица, които по думите му " си скъсват задниците " от работа, с цел да се грижат за живота и здравето на хората.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР