Бившият световен шампион във Формула 1 Дженсън Бътън счита, че

...
Бившият световен шампион във Формула 1 Дженсън Бътън счита, че
Коментари Харесай

Бътън: Битката през новия сезон ще бъде между Ред Бул и Мерцедес

Бившият международен първенец във Формула 1 Дженсън Бътън смята, че борбата за купата през новия сезон ще бъде сред Ред Бул и Мерцедес. Ред Бул господства тотално през последните две години, само че Бътън, който завоюва купата с Мерцедес през 2009 година с отбора на Браун, смята, че Мерцедес ще е по-близо до противника си през 2024.

" Когато погледнете последните 10 години в този спорт, борбата е сред Ред Бул и Мерцедес, тъй че Мерцедес ще бъде главен съперник на Ред Бул и през новия сезон. Много ми се желае да кажа, че ще е Ферари, уповавам се и те да са в борбата. Може да се каже, че в края на предишния сезон те бяха най-сериозен съперник на Ред Бул, само че мисля, че Мерцедес ще направи положителни усъвършенствания за новата година. Дали това ще е задоволително, не знам ", сподели Бътън, който има общо 15 победи във Формула 1.

Новият сезон във Формула 1 ще стартира на 2 март с Гран при на Бахрейн, а в календара са планувани 24 старта. Последното съревнование ще бъде в Абу Даби на 8 декември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР