Бившият световен шампион в тежка категория на професионалния бокс, Владимир

...
Бившият световен шампион в тежка категория на професионалния бокс, Владимир
Коментари Харесай

Владимир Кличко: Преди 3 години позволих на Антъни Джошуа да победи

Бившият международен първенец в тежка категория на професионалния бокс, Владимир Кличко, " отпразнува " трите години от дуела му с Антъни Джошуа с забавна смешка в обществените мрежи, оповестява boec.bg. Украинският нокаутьор се пошегува, че е разрешил на британеца да завоюва епичната борба, която приключи с нокаут в 11-тия рунд.
 Джошуа vs Пулев ще се организира най-рано през септември или октомври
Джошуа vs Пулев ще се организира най-рано през септември или октомври

Еди Хърн призна, че се прегледат разнообразни разновидности

" Преди тъкмо 3 години разреших на Антъни Джошуа да победи. Чувствах страдание към дребното момче. Шегувам се. Страхотен първенец, класическа борба. И двамата израснахме доста след този дуел. Благодаря на почитателите, че поддържат и двама ни ", написа " доктор Стоманен Чук " на 30-ти април в Twitter.

41-годишният Кличко беше надвит на препълнения " Уембли " в Лондон, само че представянето му бе почтено и той затвърди името си с куража и сърцатата игра, която сподели. По-малкият от братята Кличко на няколко пъти бе покрай това да нокаутира Джошуа пред лична аудитория, само че напъните му не се увенчаха с триумф. Това бе и последния боксов танц на Влад сред въжетата. Той приключи кариерата си с 64 победи и 5 загуби. Освен повторен международен първенец при експертите, той е и олимпийски златен медалист от Атланта 1996 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР