Бившият световен шампион по бокс в пет категории Флойд Мейуедър

...
Бившият световен шампион по бокс в пет категории Флойд Мейуедър
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър към Пакиао: Той стана известен, защото казаха, че може да бъде човекът, който ще свали краля

Бившият международен първенец по бокс в пет категории Флойд Мейуедър разяснява за пръв път изказването на своя някогашен съперник Мани Пакиао, който при започване на годината разгласи, че се е съгласил на реванш против американската легенда.

Мейуедър разкритикува дейностите на филипинската боксова звезда и непосредствено съобщи, че Пакиао е станал прочут около борбата му със самия него

" Когато Мани Пакиао говореше за това, той не трябваше да го прави. Няма да кажа, че е прав, и няма да кажа, че бърка. Само тъй като сподели името ми, те ми дадоха чек за четири милиона $. Но не забравяйте, че той стана прочут, тъй като споделиха, че може да бъде индивидът, който ще смъкна краля. Случи ли се това не. Беше ли ми елементарно? Абсолютно ", съобщи Флойд Мейуедър в Pivot Podcast.

Американската боксова легенда и Мани Пакиао се изправиха един против различен през май 2015 година в един от най-дългоочакваните конфликти в историята на бокса, който се организира в Лас Вегас и в последна сметка бе извоюван от Флойд Мейуедър с единомислещо съдийско решение (116-112, 116-112, 118-110).

С триумфа си роденият в Мичиган стигна до своя триумф №48 в кариерата си на професионалния боксов кръг, а две години по-късно той публично " окачи ръкавиците " с съвършен баланс (50-0).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР