Бившият световен шампион по бокс в четири теглови категории Ейдриън

...
Бившият световен шампион по бокс в четири теглови категории Ейдриън
Коментари Харесай

Екс-шампион по бокс ”опипал” дама, брани се

Бившият международен първенец по бокс в четири теглови категории Ейдриън Броунър изцяло отхвърля обвиняванията в полово нахлуване, които му бяха отправени при започване на тази седмица. Те идват от жена, която твърди, че е била "неприлично опипана " от него посред търговски център в Атланта, Джорджия.

Вследствие на тези обвинявания, Броунър бе задържан и отведен в пандиза на окръг Фултън, където по-късно е бил освободен под гаранция от 2 хиляди щатски $.

Според Броунър, обаче, това е просто подправено обвиняване на фенка, която се разгневила, че той не желае да си направи фотография с нея.

"Не съм докосвал никого. Тя искаше да си направи фотография с мен, а аз не желаех, това е ", съобщи някогашният международен първенец.

Броунър не е непознато лице за правораздавателните органи. Миналия април американецът беше спрян от полицията в своя джип, който бил надупчен от патрони. През 2014 година боксьорът беше задържан по обвиняване за социална интоксикация. Това се случи по-малко от три седмици, откакто той пледира почтен по обвиняване в обир и нахлуване. В края на предходната година в интернет пространството се появи видеоклип, в който Броунър нокаутира чужд човек на улицата в Лас Вегас.

Криминалната история на Броунър включва и обвинявания в грабежи (2007 година, 2010 г.), въоръжен обир (2007 г.), утежняващо виновността нахлуване (2007 г.), владеене на огнестрелно оръжие (2007 година, 2010 г.) и домашно принуждение (2008 година, 2013 г.).

Броунър (33-3, 24 КО) има планувана боксова среща за 21 април, в която е планувано да се изправи против някогашния първенец в лека категория Омар Фигероа-младши. На този стадий не е ясно какво ще се случи с този дуел, в случай че американецът бъде приет за отговорен.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР