Бившият световен шампион по бокс в четири теглови категории Ейдриън

...
Бившият световен шампион по бокс в четири теглови категории Ейдриън
Коментари Харесай

Бивш световен шампион арестуван за сексуално нападение

Бившият международен първенец по бокс в четири теглови категории Ейдриън Броунър бе задържан в Атланта, Джорджия, в понеделник вечер за нахлуване против жена в локален търговски център.

Неидентифицираната жертва декларирала пред полицията, че Броунър "неприлично я опипал " посред комерсиалния център "Ленъкс ". Броунър отрекъл изказванията, до момента в който бил разпитван от отзовалите се на място служители на реда.

Все отново 28-годишният боксьор бил задържан за полово нахлуване и бил отведен в пандиза на окръг Фултън. По-късно той бил освободен под гаранция от 2 хиляди щатски $.

Тази демонстрация на Броунър надалеч не е първото му сдърпване със закона. Талантливият боксьор преди този момент е бил задържан за обир, нахлуване, владеене на огнестрелно оръжие, домашно принуждение и за приложимост на алкохол и непочтено държание на публично място.

Броунър има планувана боксова среща за 21 април, в която той е планувано да се изправи против някогашния първенец в лека категория Омар Фигероа-младши. На този стадий не е ясно какво ще се случи с този дуел, в случай че американецът бъде приет за отговорен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР