Бившият стратег на Бил Клинтън и политически коментатор на CNN

...
Бившият стратег на Бил Клинтън и политически коментатор на CNN
Коментари Харесай

Бивш помощник на Клинтън казва, че е „подмокрил леглото“ заради доклада на специалния прокурор за Байдън: „Ужасно за демократите“

Бившият пълководец на Бил Клинтън и политически коментатор на CNN Пол Бегала призна в петък, че специфичният прокурор Робърт Обвинението на Хър против паметта на президента Байдън и реакцията на Байдън бяха „ ужасни за демократите “, като се майтапиха, че той е „ намокрил леглото “ поради това.

Бегала, покровител на Байдън, се пошегува по CNN в петък, че той не спал добре поради всичките нощни напикавания, които направи в отговор на отчета на Хър за работата на Байдън с класифицирани документи.

Констатациите в отчета разкриха, че Байдън съзнателно е запазил класифицирани документи на Съединени американски щати като частно лице, само че обвиняванията не бяха предложен против 46-ия президент поради дейностите му, частично тъй като той ще има отбрана в процеса като " приветлив, доброжелателен, възрастен мъж с неприятна памет. "

CNN коментаторът Пол Бегала твърди, че бележките на следствието на специфичния прокурор за умствената заостреност на президента Байдън са „ ужасни за демок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР