Бившият старши вицепрезидент на Google по рекламата Шридхар Рамасвами и

...
Бившият старши вицепрезидент на Google по рекламата Шридхар Рамасвами и
Коментари Харесай

Представиха интернет търсачката от ново поколение NeevaAI

Бившият старши вицепрезидент на Гугъл по рекламата Шридхар Рамасвами и някогашният вицепрезидент на Гугъл по монетизацията на YouTube Вивек Рагунатан стартираха своя план NeevaAI , който съгласно тях ще промени разпоредбите на играта в областта на интернет търсенето.

По подигравателен и ненапълно блажен метод господин Рамасвами благодари на актуалните търсачки, че оферират „ стени “ от реклами и дузина сини линкове в резултатите, като съгласно него е време да ги изпратим в музея, с цел да могат хората да стартират естествена и плодотворна работа. Първите консуматори на новата платформа към този момент започнаха да разгласяват единствено позитивни мнения за нея и да дават своите рекомендации за работата на този нов.

Една от най-забележителните особености на NeevaAI (neeva.com) е така наречен логаритъм за в допълнение добиване на информация (RAG) : когато се получи поръчка за търсене, системата добавя резултата с информация от личната си база данни и задейства мощни езикови модели – вследствие на това системата генерира естествени отговори на потребителските поръчки. Това значи, че към този момент не е нужна консултация с голям брой източници и четене на определени публикации. Разбира се, това не анулира нуждата от инспекция достоверността на информацията, по тази причина системата демонстрира връзките към източниците, когато потребителят задържи мишката си върху всяка теза в резултатите и тогава потребителите могат сами да потвърдят обстоятелствата.

На хората най-вече им харесва методът, по който системата се оправя със занимателните запитвания – те питат NeevaAI за всичко, което провокира любознанието им , като да вземем за пример за какво пиратите носят превръзки на очите. Резултатите на системата обаче надалеч не са съвършени: от време на време тя не дава верните отговори от първия път. В един от случаите да вземем за пример услугата даде цялостна информация за създателя на Apple Стив Джобс и певицата Кейти Пери, само че не съумя да се оправи, когато я попитаха за актрисата и изпълнителка Селена Гомес, а при втория път сработи вярно.

Ръководството на NeevaAI не на вятъра е направило иронична забележка за рекламата в търсачката: платформата се монетизира посредством платени абонаменти . Притежателите на премиум сметки против 5,99 $ на месец получават безграничен достъп до разширените функционалности, до момента в който безплатните сметки ви разрешават просто да проучите опциите на системата.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР