Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов пое втородивизионния турски

...
Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов пое втородивизионния турски
Коментари Харесай

Станимир Стоилов става треньор в Турция

Бившият старши треньор на " Левски " Станимир Стоилов пое втородивизионния турски " Гьозтепе " (Измир), заяви " Тема Спорт ". Според информация на " Хоризонт " Стоилов ще подпише до часове своя контракт с клуба от Измир.

Амбициозният отбор записа две следващи загуби в шампионата и слезе до 6-ата позиция в класирането. Целта пред " Гьозтепе " е завръщане в елита на Турция още през идващия сезон. След 12-тия кръг салдото му е 6 победи, 2 равенства и 4 загуби, с голова разлика 13:8. Изостава на 4 точки от второто място, което дава директна промоция и на което се намира Коджаелиспор.

Клубът е благосъстоятелност на Sport Republic на Драган Шолак, която демонстрираше интерес към закупуването на " Левски ". Именно от втория интервал отпред на " сините " Стоилов е оставил положителни усещания на шефовете на турския отбор.

През лятото Мъри отхвърли на " Арис " (Солун) и " АПОЕЛ " (Никозия). " Гьозтепе " изпадна от турския хайлайф през сезон 2021/2022 година, като от 7 септември 2021 година до 7 март 2022 година отпред на отбора бе актуалният ментор на ЦСКА Нестор Ел Маестро.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР