Бившият старши треньор на Берое Петър Хубчев е съобщил на

...
Бившият старши треньор на Берое Петър Хубчев е съобщил на
Коментари Харесай

Стана ясно кога Петър Хубчев е взел решението си да напусне Берое

Бившият старши треньор на Берое Петър Хубчев е съобщил на управлението на клуба своето решение да напусне още преди мача със Спартак (Варна) от 10-ия кръг на efbet Лига. Изпълнителният шеф на заралии Стелиян Попчев показа, че двете страни са запазили безмълвие поради идната среща и нейния футболен заряд.

В последна сметка Хубчев напусна поста си и на негово място бе назначен Николай Киров. 
 Официално: Николай Киров е новият старши треньор на Берое Официално: Николай Киров е новият старши треньор на Берое
" Прекратихме договорите по взаимно единодушие с Левон Апкарян, Армен Амбарцумян и Малин Орачев. Тук е моментът още един път да благодаря за тяхното мъжко и почтено държание. Разделихме се с тях с най-хубави усеща, без никакви финансови искания и от двете страни ", показа изпълнителният шеф на Берое Стелиян Попчев.
 Берое се раздели с Хубчев, експертът напуща по персонални аргументи Берое се раздели с Хубчев, експертът напуща по персонални аргументи
Ние приехме претекстовете на господин Хубчев. Двете страни се разделихме с пожелания за бъдещи срещи и отворени очи. Г-н Хубчев ни заяви, че желае да напусне още преди мача със Спартак (Варна), когато той приказва с мен. Запазихме безмълвие, тъй като знаете какъв беше зарядът на футболната среща. Нямаше по какъв начин да разясняваме това нещо. 

В понеделник се уточнихме за окончателното му решение. Той беше безапелационен още в четвъртък, когато организирахме срещата преди мача със Спартак (Варна). Това остана в стаята, в която организирахме диалога, без да излиза на никое място. Приехме неговите персонални аргументи. Те са персонални и ние не е правилно да ги разясняваме, само че са справедливи ", добави Попчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР