Бившият собственик на Левски Тодор Батков гостува в сутрешния блок

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков гостува в сутрешния блок
Коментари Харесай

Тодор Батков с призив към Васил Божков за Левски

Бившият притежател на Левски Тодор Батков гостува в утринния блок на bTV. Той разяснява идния в неделя край за купата на България против ЦСКА. Адвокатът разгласи, че ще подари всичките си акции в „ сините “ на новото съдружие „ Левски на левскарите “, което ще поеме ръководството на клуба. Батков добави, че няма да участва на финала, защото ще бъде отвън София.

„ Определено Левски е в по-добра форма и това го виждат и неспециалистите. Спортно-технически и физически тимът е в по-добра форма. Те имат и по-добрият треньор, само че нещата са явни. Никога не съм се съмнявал в качествата на Станимир Стоилов. Той е най-хубавият български треньор, който може да води Левски и най-хубавият треньор на Левски през 21 век “, съобщи Батков.

„ Сдружението „ Левски на левскарите “ има капацитет. То може да е пиедестал, с който да се спи умерено. 20 000 е реалистична цифра, която сдружението ще доближи до няколко месеца, а по-късно ще надмине. Аз ще се включа наложително. Първо, ще дам безплатно акциите си. Те са 250 хиляди и една. Призовавам последователите на клуба да не престават да поддържат морално, духовно и физически на стадиона Левски, а в случай че могат и финансово “, добави юристът.

„ Наско Сираков съобщи, че държи акциите за цялата левскарска общественост. Той сподели, че не е типичният чичко-паричко, както при останалите клубове. Моделът на Левски е доста добър и може да бъде нещо ново и за Европа. Сираков е декларирал, че пътува за Дубай и желае да вземе нужните документи, че Васил Божков няма финансови искания към Левски, тъй като той изкупи един от задълженията на Левски. Призовавам го да го направи, както аз го направих. Когато предадох безплатно акциите, имаше заеми, които бях давал на клуба и по-късно ги бяха не запомнили. Новите след мен ми се обадиха и аз им ги опростих “, призна някогашният притежател на „ сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР