Бившият собственик на Левски Майкъл Чорни даде интервю на полувремето

...
Бившият собственик на Левски Майкъл Чорни даде интервю на полувремето
Коментари Харесай

Майкъл Чорни: Обичам България и Левски

Бившият притежател на Левски Майкъл Чорни даде изявление на полувремето на дуела сред „ сините “ и Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

„ Отдавна не бях гледал Левски, макар че проследявам тима. От това, което видях през първото полувреме, Левски се е подобрил, харесва ми по какъв начин играе. Въпреки че ще е мъчно, искам на всички почитатели на Левски победа.

Поздравявам всички в Левски с положителният треньор, с положителните футболисти, с положителното съгласие и другарство в Левски. Радвам се за Наско Сираков, който видях, и за другите от Левски, които видях. Всички почитатели на Левски имат поздрави от мен. Обичам България и Левски “, сподели той на полувремето на дуела в Израел.

„ Много се веселя, че ги видях, не се бяхме виждали отдавна. Говорил съм с Батков, само че останалите ги виждам рядко. Радвам се, че ме поканиха на днешния мач и нямаше по какъв начин да им откажа. Радвам се на положителната игра на Левски “, сподели той за срещата си с делегацията на „ сините “.

„ Харесва ми Левски, обичам Левски, само че моето време отмина, пристигнаха други хора. Радвам се за Наско, за момчетата, за тима, за всички почитатели “, приключи Чорни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР