Бившият собственик на футболния Хебър (Пазарджик) Борислав Даскалов едва оцелял

...
Бившият собственик на футболния Хебър (Пазарджик) Борислав Даскалов едва оцелял
Коментари Харесай

Бивш футболен бос: След като се върнах от оня свят, искам да ви посъветвам да не подценявате COVID-19

Бившият притежател на футболния Хебър (Пазарджик) Борислав Даскалов едвам оживял от ковид. Издържалият клуба в продължение на 7 години към този момент е вкъщи си след един месец тежка борба с К-19.

Бившият общински консултант в Пазарджик и бивш огромен предприемач описа за премеждията посредством изявления във " Facebook ". Даскалов е бил лекуван в университетска болница " Лозенец " в София, където дни наред е бил с кислородна маска, а след това и интубиран, наведен в медикаментозна кома поради тежката двойна пневмония, която засегнала 90% от белия му дроб.

" Скъпи мои другари, след 21 дни жестока борба на живот и гибел в Правителствена болница с този палач на мало и огромно - Ковид-19, желая от цялото си сърце и душа, със сълзи на очи да ви опиша моето голямо благодаря! Благодаря ви за молитвите за мен, благодаря ви за ежедневната ви поддръжка, благодаря ви за всичко, за всичко, което ме окуражи и ме направи мощен, че ви имам и сте до мен. Бог да благослови вашите домове, фамилии, деца, близки, родственици и другари! Бог да бди постоянно над вас за вашето великодушие и състрадателност! Обичам ви и постоянно ваш - Боби Даскалов! ", написа 54-годишният някогашен футболен необут.

" Приятели, откакто се върнах от оня свят, желая да ви съветвам да не подценявате COVID-19 и за момент. Казвам ви го като нееднократен първенец по карате, който в никакъв случай през живота си не е докосвал цигара. Аз до последно имах съвсем съвършени кръвни индикатори. По същия метод като доста хора подцених тази болест. Направих го за 4-5 дни първоначално, а идващите 28, които изкарах в Правителствена болница бяха такива, които не ги поисквам и на най-големия ми зложелател. Бях за 10 дни безусловно сред живота и гибелта. Това беше време, в което лекарите даже не можеха да кажат дали ще оживея. Вече съм уверен, че това е основано съзнателно да убива хора, биологично оръжие. Изживях призрачен сън. Преди плувах 10 метра под вода, а в този момент не мога да направя 10 стъпки без да се задъхам ", описа някогашният общински консултант в Пазарджик.

" В болничното заведение нито един път, нито за момент не съм помислил да кажа на околните ми да се приготвят за заравяне. Нито един път не си зададох въпроса по какъв начин желая да ме погребат - посредством кремация или обикновено заравяне, тъй като точно вярата ми и жаждата ми за живот са били над всичко и над всеки ", добави Даскалов.
 Бивш футболен необут: След като се върнах от оня свят, желая да ви съветвам да не подценявате COVID-19

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР