Бившият собственик на ЧелсиРоман Абрамович е изиграл решаваща роля за

...
Бившият собственик на ЧелсиРоман Абрамович е изиграл решаваща роля за
Коментари Харесай

Хитрецът Роман Абрамович посредничи за размяна на военнопленници

Бившият притежател на Челси " Роман Абрамович е изиграл решаваща роля за освобождението на петима английски пленници от Русия, които бяха разменени с Украйна на 21 септември. Това разкрива в. " Сън ".

55-годишният съветски олигарх посрещнал Джон Хардинг, Шон Пинър, Ейдън Ашлин, Дилън Хейли и Андрю Хил и с частния си аероплан ги отвел от Русия в Саудитска Арабия. След това им дал чисто нови iPhone, с цел да могат да се обадят на околните си и да ги уведомят, че се връщат в Англия. Милиардерът пътувал с тях в самолета. В първия миг петимата британци не разбрали, че това е той.

Един от пленниците на руснаците, Джон Хардинг, споделя пред изданието: „ Той е легенда. Ние го обожаваме и съм толкоз признателен за напъните му. В началото не го познах. Шон ми сподели, че наподобява на него. Той се приближи до него в самолета и го попита от кое място е, а  Роман му сподели: " От Лондон ". Тогава Шон сподели: „ Вие в действителност наподобявате на Роман Абрамович “, а той отговори: „ Това е, тъй като съм подобен, сър “. Не можехме да повярваме. Тогава се пошегувах, че Шон е почитател на " Уест Хям " и всички се разсмяхме ", споделя освободеният британец.

В частния аероплан с тях се отнасяли като с " кралски особи ". Там за първи път от месеци хапнали обикновено ястие. По време на полета им сервирали пържоли, пандишпан и тирамису. 

Твърди се, че 55-годишният Роман Абрамович е изиграл основна роля дружно със саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман, в договарянията за замяна на пандизчии, която докара до освобождението на четиримата бойци и един филантропични служащ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР