Бившият служител в Седмо управление на Държавна сигурност Цветан Цветанов

...
Бившият служител в Седмо управление на Държавна сигурност Цветан Цветанов
Коментари Харесай

Цветан Цветанов с огромен гаф! Рекламира Републиканци за България с кадри от събития на ГЕРБ

Бившият чиновник в Седмо ръководство на Държавна сигурност Цветан Цветанов и партията му са сътворили всеизвестен гаф в навечерието на изборите.
От няколко дни във фейсбук страницата на партията му се върти избирателен клип, който би трябвало да ни убеди какъв високоподготвен политик и незабравим познавач по национална сигурност е той. Цветанов и партията му, които са поръчители и основатели на това "произведение " евентуално не си дават сметка, че в този момент против тях могат да бъдат заведени голям брой правосъдни каузи. За какво става дума?
На фрагментите в този клип на "Републиканци за България " се виждат голям брой събития на Политическа партия ГЕРБ, от времената, когато Цветанов беше втори човек там. Много от хората, чиито лица се виждат на рекламния клип на партията на Цветанов и сега са деятели, членове или политически функционери и представители на ГЕРБ, включително в обществени институции. Сред тях има значително хора, които изрично няма да са съгласни да се видят в избирателен клип на друга партия. Ако няма документално единодушие от тях, умерено могат да заведат каузи. Някои от тях са на позиции, които изрично не разрешават въобще присъединяване им в политическа пропаганда, камо ли пък на партия, яростен съперник на Политическа партия ГЕРБ, каквато "Републиканци за България " се е декларирала от основаването си.
В този абсурден клип се въртят сиропирани сюжети за специализацията на Цветанов в "Розуел ", Съединени американски щати. Интересно, по какъв начин се е оправял Цветанов там, откакто не знае бъкел британски. Сигурно са му се изморили ръцете "да приказва ". Срамота! Всичките му специализации, които са упоменати в това показване на "атлантика " Цветанов страдат от този недостатък - той евентуално нищо не е схванал от тези образования, просто тъй като не знае думичка британски.
Никъде в презентацията не е казано, че този човек е бил чиновник на Седмо ръководство на Държавна сигурност, какъв "атлантик " и "западник " може да бъде тогава! Той е като ходеща антиреклама на "атлантизма " и "проамериканизма ". Нима не се схваща това от тези, които му дават рамо? Или парите на камионджията са способни да отполират всичко. Много зле, в случай че е по този начин. Това значи, че ние си имаме първата частна партия, с много дебело портмоне, което кръстосва океана, без да знаем на кой Господ в последна сметка служи? А и не е ли редно да се попитат компатентните органи обикновено и законно ли е да се тупне някакъв камионджия от Съединени американски щати и да налее 1 млн. $ в българските избори през формирование, което има мощно подозрителен профил. Въпроси, въпроси, въпроси! А отговорите?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР