Бившият служител на разузнаването на Съединените щати Дейвид Чарлз Груш

...
Бившият служител на разузнаването на Съединените щати Дейвид Чарлз Груш
Коментари Харесай

Бивш служител на разузнаването обвинява САЩ, че укриват информация за извънземни космически кораби

Бившият чиновник на разузнаването на Съединените щати Дейвид Чарлз Груш е разкрил свръхсекретни интервенции, при които са били открити няколко извънземни галактически кораба. Той твърди, че класифицираната информация е била нелегално укривана от Конгреса, Главния контрольор на Съединени американски щати и законодателите, които наскоро са провеждали полемики по отношение на активността на НЛО.

Говорейки пред „ The Debrief “, Груш съобщи, че държавното управление, неговите съдружници и изпълнителите на отбранителни услуги сполучливо са възстановявали частични фрагменти и изцяло непокътнати извънземни апарати в продължение на десетилетия. Според Груш разкритието се " основава на морфологията на транспортните средства и материалните научни проби, както и на притежаването на неповторими атомни подредби и радиологични удостоверения ".

Груш, високо награждаван военен офицер с опит в Афганистан, може да се похвали с впечатляваща биография като деец от Националната организация за геопространствено разузнаване (NGA) и Националната разследваща работа (NRO). Неговият експертен опит го слага като представител на разследващата работа в Оперативната група за неидентифицирани въздушни феномени (UAP) в интервала 2019-2021 година След това той поема ролята на съръководител на NGA за разбор на UAP и работи като представител на организацията в работната група от края на 2021 година до юли 2022 година Оперативната група е основана, с цел да се задълбочи в мистериите към извънземните и неидентифицираните летящи обекти (НЛО), които в този момент публично са известни като неидентифицирани аномални феномени (НАЯ).

Под управлението на Министерството на военноморските сили, настоящо в границите на Службата на заместник-министъра на защитата по въпросите на разузнаването и сигурността, работната група стартира всеобхватни следствия. Разкритията на Груш за извънземните кораби, дружно с показанията на неразкрити очевидци, стават вероятни с помощта на новоприетите защитни разпореждания на последния законопроект за бюджетните заеми за защита.

Промяната акцентира възходящата решителност на някои лица в държавното управление да разгадаят мита за извънземните, който от дълго време поражда последствия за националната сигурност, озадачава военните и пленява въображението на обществеността още отпреди Втората международна война. Въпреки това Груш споделя, че към този момент е изправен пред някои ответни ограничения и е наел юрист, защото търси отбрана на лицата, подаващи сигнали за нередности.

Потвърждаващи отчети затвърждават изказванията на Груш. През 2020 година реализатор на отбранителни услуги осведоми чиновниците на Министерството на защитата за редица открития, в това число извънземни предмети, възобновени от транспортни средства, които не са създадени на тази Земя. Тези разкрития идват в незабравим миг, когато американските военни признават за срещи с обекти, които не дават отговор на познатите технологии.

При незабравим случай през 2014 година водач на военноморския аероплан „ Super Hornet “ едвам избегнал конфликт с извънземен обект по време на задача покрай Вирджиния Бийч, Вирджиния. Освен това на фрагменти от 2015 година са снимани двама водачи от Военноморски сили, които наблюдават неидентифициран обект, до момента в който той лети около Източното крайбрежие. Други фрагменти, оповестени през последните години, демонстрират това, което е наречено случай " Тик-так ". Видеото демонстрира извънземен транспортен съд, наподобяващ ментовите бонбони, който лети край крайбрежията на Калифорния. Впоследствие Военноморските сили потвърдиха достоверността на тези фрагменти, откакто в началото те бяха разкрити от " Ню Йорк Таймс " и " Вашингтон пост " през 2017 година

Според Груш федералните управляващи са наясно с тези извънземни феномени от десетилетия, само че съзнателно са заблуждавали обществеността, като вземат участие в комплицирана дезинформационна акция, която той дефинира като извънредно неетична и неморална. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР