Бившият шеф на научния отдел на корпорацията Pfizer – една

...
Бившият шеф на научния отдел на корпорацията Pfizer – една
Коментари Харесай

Световно светило: Пандемията приключи, не вярвайте на телевизията и фалшивите PCR тестове

Бившият началник на научния отдел на корпорацията Pfizer – една от водещите новаторски биофармацевтични компании в света, които държат патентите на Xanax, Zoloft и имунизацията Prevnar – шокира с изказванията си за пандемия та. Д-р Майк Иидън, който има над 25 години опит във фармацевтичната промишленост и оповестени 40 научни труда, 63 резюмета и 2 книги, съобщи в изявление в края на септември, че така наречен „ втора вълна “ на ковид е изфабрикувана посредством големия брой на фалшиви-позитивни проби, които PCR методологията бълва.

Според Иидън „ съвсем всички позитивни резултати от PCR проби в международен мащаб са фалшиви-позитивни, а границата на стадния имунитет може да се окаже много по-ниска от предстоящото, като доста от страните по света към този момент най-вероятно са я постигнали “.

Запитан дали държавните управления базират управническите, икономическите и публичните си политики на нещо, което може да се окаже чиста имитация на данни, неговият отговор беше сбит – „ Да “.

„ Съдейки по обстановката и значимите знаци за здравните системи – брой хоспитализации, брой кревати в реанимацията и смъртни случаи – пандемия та фундаментално е завършила. Ако не гледахте телевизия, където всекидневно ви заливат с информация за това какъв брой са новите случаи и какъв брой са умряли, можехте умерено да заключите, че пандемия няма. Разбира се, някои хора ще стигнат до болница, приближавайки се към есенно-зимния грипен сезон... Но няма научно доказателство, което да ни кара да мислим, че идва втора вълна “, споделя Иидън в изявлението, което можете да гледате на британски тук.

В собствен теоретичен отчет в съавторство с двама свои сътрудници някогашният основен теоретичен помощник на Pfizer написа: „ Масово се следи, че във всички тежко наранени от пандемия та страни в Европа, както и някои от щатите в Съединени американски щати, формата на графиката за броя на смъртните случаи, по отношение на времето е сходна с тази във Англия. Не единствено това – кривите могат да се слагат една върху друга, без да се разминат “. Както Флагман.БГ е писал и преди броят на смъртните случаи е набъбвал всеобщо от март до края на април т.г., след което е почнал да се смалява последователно и сега кривата на процедура е плоска, а растежът – линеен, а не експоненциален. В същото време обаче броят на позитивните за SARS-CoV-2 пораства, а медиите не стопират да тръбят за идващата „ втора вълна “.

Д-р Иидън разяснява и смъртността от новия вирус. В научния му отчет, който към този момент е оповестен и тестван, показателят на позитивен/фатален случай е 0.26%. Иначе казано – шансът да оцелеете след заразяване със SARS-CoV-2 сега се равнява на 99.8%, малко по-нисък от този при елементарния грип. И въпреки положението, провокирано от вируса, да провокира дълготрайни затруднения, такива има и при настинките, написа в документа доктор Майк Иидън.

И защото самият вирус е от фамилията на коронавирусите и има подобие с най-малко четири други такива – 229E, NL63, OC43 и HKU1 – които имат „ поразителни сходства със SARS-CoV-2, а са едни от главните патогени, които заразяват хората през зимата. В този смисъл огромна част от популацията на планетата към този момент отчасти има построени освен антитела към новия вирус, само че и T-клетки – най-важният детайл, защитаващ организма от инфекции. „ Изчислено е, че към 30% от популацията на планетата към този момент има нужните Т-клетки, които разпознават този вирус и стартират да провеждат защитните механизми в тялото, с цел да се борят с него. Така за постигането на първокласен стаден имунитет няма да се нужни повече от 15-20% инфектирани, с цел да спре предаването на вируса “, написа още в текстът екипът от лекари-специалисти на доктор Иидън.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР