Бившият шеф на Федерацията по сумот Петър Стоянов ще се

...
Бившият шеф на Федерацията по сумот Петър Стоянов ще се
Коментари Харесай

Отнемат имущество за 340 000 лв. от най-тежко осъдения от Килърите

Бившият началник на Федерацията по сумот Петър Стоянов ще се раздели с имущество на обща стойност 341 491,34 лева, оповестиха от КПКОНПИ.

С влезнало в законна мощ решение на Старозагорския областен съд, КПКОНПИ лишава от Петър Стоянов от групата на „ Килърите “ и някогашната му брачна половинка имущество на обща стойност 341 491.34 лева

Искът за лишаване на имущество е импортиран, откакто на 01.12.2017 година с влезнала в действие присъда Петър Стоянов-Сумиста е приет за отговорен за това, че в интервала 2007-2010 година е образувал и управлявал въоръжена проведена незаконна група за осъществяване на умишлени убийства, съзнателно причиняване на междинни и тежки телесни повреди и палежи.

В правосъдното решение се отбелязва, че Петър Стоянов е осъждан за незаконна активност още през 1995 година, както и че през 2002 година и 2003 година против него е имало досъдебни производства за закононарушения, генериращи финансов запас. „ Анализът на формираните против лицето досъдебните производства демонстрира трайна незаконна активност, като типът и характерът на последната е обвързван с генериране на противозаконни доходи, “ удостоверява в претекстовете си Старозагорският областен съд.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР