Бившият шеф на Бундеслигата Кристиан Зайферт вярва, че провалът на

...
Бившият шеф на Бундеслигата Кристиан Зайферт вярва, че провалът на
Коментари Харесай

Бивш шеф на Бундеслигата смята, че предстои стагнация в германския футбол

Бившият началник на Бундеслигата Кристиан Зайферт има вяра, че неуспехът на скъпоструващата капиталова договорка за Германската футболна лига, ще докара до застоялост.
 Бундеслигата се готви за най-драматичния финален кръг от сезона от повече от десетилетие насам Бундеслигата се готви за най-драматичния финален кръг от сезона от повече от десетилетие насам
Предложението за внедряване на вложител в първите две дивизии в немския футбол бе отхвърлено след гласоподаване на клубовете. Правилата на лигата значат, че клубовете не могат да имат мажоритарни акционери, тъй че бе издигнат въпроса за вложения в самата лига.

„ Ако всички гледат в друга посока, тогава нищо няма да се промени “, разяснява пред “Франкфурт Зайферт ”, който разчиташе на голямо почитание по време на дългогодишния си престой отпред на Бундеслигата преди да се отдръпна през 2021-ва. „ Само към 10 клуба в елита имат упоритости в интернационален проект “, добави той, наблягайки, че гласуването срещу вложител значи, че „ за няколко клуба нещата ще станат по-трудни “ на интернационалната сцена.

Неизменният първенец в последните 10 години Байерн (Мюнхен) от дълго време се оплаква от актуалната система в немския футбол с изказванието, че клубът не може да се конкурира с огромните си европейски противници.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР