Бившият шеф на автомобилния съюз Рено-Нисан-Мицубиши (Renault-Nissan-Mitsubishi) Карлос Гон, който

...
Бившият шеф на автомобилния съюз Рено-Нисан-Мицубиши (Renault-Nissan-Mitsubishi) Карлос Гон, който
Коментари Харесай

Животът на Карлос Гон: избягалият автомобилен бос ще участва във филми за живота си

Бившият началник на автомобилния съюз " Рено-Нисан-Мицубиши " (Renault-Nissan-Mitsubishi) Карлос Гон, който избяга от правораздаването в Япония, и брачната половинка му ще вземат участие в документален филм и мини сериал за живота му. Това оповестиха продуцентите Алеф уан (Alef One) от Франция и Ем Би Си (MBC) от Саудитска Арабия, съобщи Франс прес.
Още по тематиката
Гон бе задържан в Япония през ноември 2018 година по обвинявания за финансови злоупотреби, измежду които, че е употребявал средства на компанията за джетове, яхти и за стартъпа на сина му, както и за злoyпoтpeбa c дoвepиe. 130 дни той бе под арест, преди да наруши освобождението си под гаранция от 14 млн. $ и скрито да се измъкне от страна в края на предходната година.

66-годишният предприемач за първи път се появи пред обществеността през януари в Ливан. Той твърди, че е жертва на сговор против него, проведен от " Нисан " и японски представители.

Двете продукции ще проследят колоритната история на Гон - от статута му на един от най-влиятелните босове в автомобилния бранш до най-издирвания от японското правораздаване дезертьор, откакто той се укри в Ливан, където живее и в този момент, споделят продуцентите, представени от Българска телеграфна агенция.

Снимането на документалния филм е почнало предишния месец в Бейрут и ще продължи до края на годината във Франция, Япония и Съединени американски щати,, като ще включва изявленията с двойката Гон и други основни фигури.

 Карол и Карлос Гон
Карол и Карлос Гон
Снимка: Българска телеграфна агенция

Режисьор е британецът Ник Грийн, измежду чийто документални творби е и " Опасна династия - домът Асад ".

Мини сериалът пък се състои от шест едночасови епизода и ще се базира на сюжет, направен под управлението на Марк Гофман, който стои зад шлагера " Западното крило ", а също по този начин е изпълнителен продуцент на сериала на Нетфликс (Netflix) " Академия " Чадър " ".

Сериалът за Гон ще бъде сниман през 2021 година под режисурата на Шарлот Брандстрьом.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР